ÉJJEL NAPPALI GYÓGYSZERTÁR

Talán nem nagy túlzás, hogy elég komoly problémának számít manapság az, hogy a patikák éjjel zárva tartanak. Gondoljon csak bele, mennyivel egyszerűbb lenne, ha tudná, hogy létezik éjjel nappali gyógyszertár. Hiszen éjszaka is nyitva tartanak az élelmiszerüzletek, dohányboltok de még egyes posták is. Sokszor előfordul, hogy valamilyen orvosságra éjszaka van szükségünk és nem tudjuk honnan szerezzünk ellenszert például a magas lázunkra. Szerencsére a mi patikánk éjjel nappal várja Önöket! Ráadásul ünnepnapokon, és munkaszüneti napokon is elérhetőek vagyunk, csak csengessen be hozzánk és kedves kollégáink már fogadják is. Térjen be hozzánk bármikor, ha vényköteles vagy receptnélküli gyógyszerre van szüksége! Keressen fel üzletünket bátran, mi nyitva vagyunk mindennap. Mosolygós és kedves gyógyszerész szakembereink igyekeznek mindenben segíteni Önöknek, bármilyen kérésre/kérdésre szívesen válaszolnak.

Előfordult már, hogy gondot okozott az átlagos gyógyszertárak kevés választéka? Keresett egy népszerű fájdalomcsillapítót, de nem tudta megvásárolni, mert az üzlet épp kifogyott belőle? Gyógyszertárunk 16 éve változatlan alapelven működik: mindig legyen tele a raktárunk, minden azonnal elérhető legyen, és sose kelljen a kedves vásárlónak gyógyszerért visszajönnie. Patikánk széles kínálatában biztosan megtalálják azt, amit keresnek, legyen szó akár táplálékkiegészítőről, akár kozmetikumról vagy tápszerről. Nálunk a vényköteles gyógyszerek mellett a gyógyhatású készítmények, gyógykozmetikumok és gyógytermékek is mind-mind megtalálhatóak.

Rengeteg vevőnknek különleges orvosságra van szüksége, ami rajtunk kívül egy patikában sem elérhető, hiszen mi vállaljuk az egyedileg igényelt gyógyszerek megrendelését is. Ráadásul több napot, netán heteket kellett várnia arra, hogy megérkezzen a kért gyógyszer. Nálunk ilyen sosem fordulhat elő, kezdetek óta hitvallásunk, hogy mindig tudjunk mindennel szolgálni a vásárlóinknak. Így önnek nem kell mást tennie, mint betérni üzletünkbe, elmondani milyen orvosságra van szüksége, és mi rövididőn belül át is adjuk Önnek. Emellett házilag is készítünk mindenféle gyógykészítményeket is. Ezek olyan gyógyászati termékek, amik patikai minőségben segítik bizonyos betegségek gyógyulását. Ha egyedileg elkészített bőrápoló krémre, szem és orrcseppre vagy kúpra van szüksége, ne habozzon felkeresni minket éjszaka vagy akár munkaszüneti napon, rövid időn belül mi elkészítjük az Ön számára. Éjjel nappali gyógyszertárunk várja, hogy bármikor betérjenek a gyógyulni vágyók.

Az Elefánt Patikát keresse amennyiben gyors és készséges kiszolgálással bíró ügyeletes patika szükségeltetik ahhoz, hogy megválaszolja kérdéseit, megoldja problémáit.