ÜGYELETES PATIKA

Előfordult már Önnel is olyan, hogy kifogyott a számára nélkülözhetetlen gyógyszerből, amit mindennap szednie kell, de nem tudta megvásárolni, mert zárva voltak a gyógyszertárak? Jól jött volna ilyen helyzetben egy ügyeletes patika.

Esetleg megtörtént az is, hogy hirtelen fellépő fejfájásnál szüksége volt fájdalomcsillapítóra, de egy szemet sem talált otthon? Lerohant a patikába, de sajnos készlethiány várta?

Ha ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülünk, a segítséget jelentő gyógyszertárak legtöbbször csak szűkös nyitvatartási idővel állnak a rendelkezésünkre. Biztosan történt már Önnel is olyan, hogy munka után berohant egy krémért a legközelebbi gyógyszerészhez, de mire odaért már zárva találta. Nem egyszer fordult már elő, hogy az ünnepek alatt rosszullétre ébredtünk, és egy bizonyos orvosságra van szükségünk, de nem tudtuk hova forduljunk, mert a patikák ilyenkor általában zárva tartanak. Sokszor megfordult a fejében, hogy életmentő megoldás lett volna egy éjjel és ünnepnapokon is nyitva tartó patika?

Az ilyen és ehhez hasonló esetekre kínál megoldást éjjel nappal nyitva tartó, ügyeletes patikánk. Térjen be hozzánk bármikor, ha vényköteles vagy receptnélküli gyógyszerre van szüksége! Keresse fel üzletünket bátran, mi nyitva vagyunk mindennap, a nap 24 órájában, akár ünnepnapokon is, hiszen mi 0-24-ig az Ön rendelkezésére állunk! Mosolygós és kedves gyógyszerész kollégáink igyekeznek mindenben segíteni önnek, bármilyen kérésre/kérdésre szívesen válaszolnak.

16 éve működő ügyeletes patika széles kínálatában biztosan megtalálja azt, amit keres, legyen szó akár táplálékkiegészítőről, akár kozmetikumról vagy tápszerről. Kőbányai gyógyszertárunkban megtalálhatóak a vényköteles gyógyszerek mellett a gyógyhatású készítmények, gyógykozmetikumok és gyógytermékek is.

Egyedileg rendelt gyógyszerek készítését is vállaljuk, mert sok vásárlónknak olyan speciális, különleges orvosságra volt szüksége, amit egy patika sem, vagy csak nagyon kevés tart. Ráadásul több napot, netán heteket kellett várnia arra, hogy megérkezzen a kért gyógyszer. Nálunk ilyen sosem fordulhat elő, hiszen széles raktári választékunk nem tartalmaz hiánycikket! Ezen felül, ha egyedileg elkészített bőrápoló krémre, szem és orrcseppre vagy kúpra van szüksége, ne habozzon felkeresni minket éjszaka vagy akár munkaszüneti napon, rövid időn belül mi elkészítjük az Ön számára.

Az Elefánt Patikát keresse amennyiben gyors és készséges kiszolgálással bíró ügyeletes patika szükségeltetik ahhoz, hogy megválaszolja kérdéseit, megoldja problémáit.