ÜGYELETES GYÓGYSZERTÁR BUDAPEST

Elefánt Patika – Ügyeletes gyógyszertár Budapest – Kőbánya – X. kerület

Elefánt Patika – Ügyeletes gyógyszertár Budapest – Kőbánya – X. kerület

Az Elefánt Patika Ügyeletes gyógyszertár Budapest  10. kerületben! Nálunk minden nap, éjjel-nappal elérhetőek a gyógyszertári termékek. Az ajtókat ugyan a nyitvatartási időn túl bezárjuk, de mindig van gyógyszerész a patikában, aki szükség esetén tanácsot tud adni, és csengetés után az ablakon át bármilyen igényt kiszolgálunk, mert tudjuk, hogy van, ami nem várhat reggelig. Ha ügyeletes gyógyszertárat keres Kőbányán, ránk biztosan számíthat. Nap közben normál nyitva tartás rend szerint dolgozunk. Nem csak készpénz, de bakkártya és egyészség kártya elfogadó hely is vagyunk. Folyamatos akciókkal és bővített szolgáltatásaink keretein belül lehetőség van az alábbi szolgáltatásokra:

  • vércukorszint mérés
  • vérnyomásmérés
  • testtömeg index mérés

Az Elefánt Patika ügyeletes gyógyszertárban nem csak vényköteles, hanem vény nélküli gyógyszerek vásárlására is van lehetőség. Széles választékú árukészletünkkel szeretnénk minden vásárlónk igényét kielégíteni. Gondolom önnel is elő fordult már, hogy több gyógyszertárat felkeresett mire megtalálta a hőn áhított terméket. Egyszerűsítse az életét és hívjon fel minket, hogy a problémát gyorsan tudjuk orvosolni! Az ügyeletes gyógyszertár nagy segítség lehet, minden kedves vásárló részére a nap minden szakaszában támaszt tudjunk nyújtani. Az előállítandó gyógyszerek esetén, amik esetleg több összetevőből állnak például a receptköteles patikai készítmények eseetben mindig arra törekszünk, hogy vásárlónk gyorsan hozzá tudjon férni, illetve mi előbb használni tudja a szükséges készítményt, így gyorsabban tud a gyógyulás útjára lépni.

Nem is szaporítanám, tovább a szavakat úgy érzem, ha segítségre van szüksége már ön is tudja. Melyik ügyeletes gyógyszertár lesz a megfelelő választás az ön részére. Várjuk szeretettel és precíz tanácsadással, hogy önt is elégedett vársárlóink között tudhassuk.