GYÓGYSZERTÁR

Kőbányai gyógyszertárunkban megtalálhatóak a vényköteles gyógyszerek mellett a gyógyhatású készítmények, gyógykozmetikumok, gyógytermékek is.

Emellett készítünk egyedileg rendelt készítményeket is. Árukészletünk nagy, ritkán fordul elő, hogy valami hiányzik, vagy elfogy.

Homeopátiás termékeket is tartunk nagy választékban, ezekhez természetesen szak-tanácsadást is vállalunk.

Gyógyszerész kollégáink nyitvatartási időben készséggel állnak rendelkezésre, ha bármilyen kérdése van recept nélkül kapható készítményekkel kapcsolatban, és szívesen segítünk a megfelelő gyógyszer, vagy gyógyhatású szer, vagy homeopátiás szer kiválasztásában, és egészségmegőrzési tanácsokkal is ellátjuk.

E-vény

A változások önt is érintik! Bár a jelenlegi rendszer tesztelés alatt áll, és az e-recept mellett az átmeneti időszakban papír receptet is felír az orvos, patikánk felkészült az e-recept rendszer kezelésére, ezzel kapcsolatban is tudunk segítséget , illetve tanácsot adni. Ha elvesztette papír alapú igazolását, személyi azonossága igazolása érdekében ilyen esetben mindenképpen hozza magával személyi igazolványát, és TAJ kártyáját. Az e-recept rendszerből pontosan tudni fogjuk, hogy az orvosa mikor és mit írt fel önnek.

Gyógyszertári játszósarok

A kicsik várakozás közben játszhatnak az eladótérben elhelyezett játszótáblán.