0-24 GYÓGYSZERTÁR BUDAPEST

16 éve hitvallásunk: 0-24 gyógyszertár Budapest!

Mit jelent ez? Azt, hogy budapesti patikánk egész éjjel, de még ünnepnapokon és hétvégén is nyitva tart!

Előfordult már, hogy valamilyen orvosságra éjszaka volt szüksége, de nem tudta honnan szerezzen ellenszert például gyermeke a magas lázára? Szerencsére a mi patikánk 0-24 nyitva várja Önt! Budapesten egyedülállóan, munkaszüneti napokon és vasárnap is nyitva állunk, keressen fel minket és kedves kollégáink már fogadják is. Térjen be hozzánk bátran, mi biztosan nyitva vagyunk. Nyolc mosolygós és felkészült gyógyszerészünk várja Önt a hét minden egyes napján. Nyitvatartási időn túl az ajtókat bezárjuk, de csengetés után az ablakon át bármilyen gyógyszert kitudunk adni, mert tudjuk, hogy van, ami nem várhat reggelig. Ha ügyeletes gyógyszertárat keres Budapesten, ránk biztosan számíthat.

Bátran jöjjön el patikánkba, akkor is ha épp nem küzd betegséggel! Bármilyen egészségügyi problémával kapcsolatos kérdésben szívesen segítünk! Legyen akár a most aktuális őszi immunerősítésről, D vitamin pótlásról szó vagy a természetes alapanyagokkal történő gyógyításról. Tudta például, hogy az ősz beköszöntével számolni kell a hűvösebb időszakra jellemző kisebb-nagyobb betegségekkel is, így többek között az allergiával, a meghűléses betegségekkel, vírusok okozta fertőzésekkel, valamint a gyomor- és bélproblémákkal? Az őszi hónapokban kevesebb napfényhez és D-vitaminhoz jut szervezetünk, így, ha nem pótoljuk a szükséges D-vitamint, akkor szervezetünk védekezési folyamata legyengülhet, amely hangulatunkra is kihathat. Mit tehet ez ellen?

Nézzen be hozzánk! Bár vitamin vásárlás esetén nem feltétlenül szükséges, hogy 0 -24 órában nyitva tartó gyógyszertár álljon rendelkezésünkre, de jobb minél előbb beszerezni mindent amire szükségünk lehet és azért az sem rossz ha nem csúcsidőben kell várakoznunk munka után, hanem mehetünk amikor csak kedvünk tartja. Széles termék választékunkban biztosan talál olyan orvosságot, ami jótékony hatással van szervezetére. De ne aggódjon, ha nem tudja mit keres, majd mi segítünk eligazodni! Diplomás, szakmailag felkészült gyógyszerészeink értőn és megértőn állnak rendelkezésére. Szükség esetén egyedileg készítünk speciális bőrápoló krémeket, orrcseppeket, szemcseppeket vagy kúpokat is. Az általunk készített gyógyhatású készítmények patikai minőségben jelentenek megoldást a különböző bajokra. Emellett extra szolgáltatásként vércukrot és testtömegindexet mérünk nagyon kedvező áron, a nyitvatartási időn belül.

Az elmúlt, majdnem 20 évben egy a jelmondatunk: vásárlóink elégedettek legyenek, minden orvosság elérhető legyen nálunk, semmire se kelljen várni, vagy visszajönni gyógyszerért. Ezért olyan széles a kínálatunk, patikánkban szinte minden gyógyszer kapható, de ha valami mégse lenne, rövid időn belül megrendeljük. Esetünkben nem kell hosszú vég nélküli sorokat megvárnia, hiszen nyitvatartási időnk 0-24 óráig tart. Nincs más teendője csak írja be a Google-be, hogy 0-24 gyógyszertár és máris tervezheti hozzánk az útvonalat, ha még nem tudná hol találja az Elefánt Patikát.